lördag 9 maj 2009

Thomas, kocken.

Vilken hejare jag är på att laga mat. Det tycker jag själv i alla fall. Frun också. Barnen oftast. Det är kul att laga mat, åtminstånde på helgerna. Då har man både tiden och friheten att ta ut svängarna.

Förra helgen gick nog till historien som "Grillhelgen".
Fredagen: grillad fläskfile´, grillad halluomi och potatis.

Lördagen: lax i folie, smaksatt med lime och havssalt. Folieknytten med potatis, sparris och morot.


Söndagen: grillad oxfile´, grillad halloumi och pommes.
Idag: lax och potatistärningar i ugn. Fisken snabbmarinerad i lime och havssalt. Sparris, ruccolasallad och broccoli uppstekta i stekpanna, turkisk yoghurt.

2 kommentarer:

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Halloumi är så förbannat gott!

Trevlig lördagkväll!

Inger sa...

Ja Halloumi är jättesmarrigt.. särskilt att grilla..har i kylen i stugan..Får se till nästa helg..
Kul att du gillar att pyssla i köket..när gullet jobbar,,alltid roligast när man hjälps åt..Ha en fortsatt fin helg,,.kram PALT