lördag 14 juni 2008

Sverige - Spanien

Tyckte nog att sverige var värda 1-1. En första halvlek som spanjorerna inledde bäst. Fick också 1-0 efter en hörnvariant. Fernando Torres, vem annars. Sedan tar sverige över. Kul att se Fredrik Stoor. Och vilket inlägg sedan till Zlatan, som i kamp med Ramos lyckas sparka in 1-1 under "Ikerman". I andra halvlek är det bara spanien. Skam den som ger sig. Villa rinner igenom och gör 1-2 i 92 minuten.

Nu till sveriges taktik. När man byter ut Zlatan i halvtid och in med Rosenberg, varför inte flytta fram Elmander som forward i stället och sätta in Seb Larsson på högermitt? Sen plocka in Rosenberg när Elmander tog slut. Tycker att det är slöseri med resurser att låta Elmander springa runt i "no mans land". Han är en jävla målsniffare!
Håller inte med Lagerbäck att det skulle vara frispark för Rosenberg i momentet innan Villa gör mål. Han skulle stått upp och kämpat.

Jag vann lite pengar på liveoddset hos Expekt.com, bara så att ni vet. ;-)